Bine aţi venit la

Centrul de Sănătate Biyovis!


Date alarmante ne arată faptul că mai mult de 90% din populaţia lumii dezvoltate suferă de acidifiere.
Citește mai mult..

Curăţă-ţi organismul!

Totul este în ordine înăuntru?

Acum aveţi soluţia pentru rezolvarea problemelor de constipaţii chinuitoare, balonări, dureri de stomac, să preveniţi sindromul iritativ intestinal (IBS) şi să pună capăt problemelor dermatologice. În acelaşi timp vă veţi multiplica sursele de energie şi veţi avea şi talia mai subţire!

Materiale care ne toxifică organismul

Materiale care ne toxifica organismul  Acasă, la locul de muncă, în timp ce ne deplasăm de la un loc la altul, diverse materiale chimice, toxine ajung în organismul nostru prin inhalarea aerului, prin alimentaţie, cu apa sau chiar cu medicamente.

Din nefericire o parte din aceste toxine nu părăsesc organismul, ele rămân în organism depunându-se, chiar uneori "pietrificându-se" pe pereţii colonului. Probabil că şi Dvs. vă ocupați din ce în ce mai mult cu materialele poluante şi toxinele din mediul care vă înconjoară.
Oamenii de ştiinţă analizează de mai multe decenii nivelul de poluare al Terrei, Rezultatele analizelor lor nu sunt prea încurajatoare, deoarece şi în organismul oamenilor se găsesc din ce în ce mai multe toxine. Ceea ce reflectă cel mai bine aceste rezultate este faptul, că organismul uman nu este capabil să neutralizeze în totalitate aceste toxine, care cu trecerea timpului se depun în celule, în ţesuturi şi în organele noastre interioare. Aceste "toxine" depozitate în organism pot cauza din ce în ce mai multe boli şi "endotoxicoză" (toxicare internă). Pe de o parte deteroirează funcţionarea învelişului colonului (aici sunt absorbite apa şi unele vitamine minerale), pe de altă parte pot fi considerate o "sursă permanentă de toxine", care ne otrăvesc permanent.
Poate suna incredibil, dar această cantitate de toxine poate ajunge la o cantitate de câteva kilograme la vârsta de 40 de ani!

Paraziţi în organism

Parazitii

Rămăşiţele componenţilor alimentari, toxinele depuse în organismul nostru conduc la o digestie necorespunzătoare, la o funcţionare ineficientă al colonului şi la activitatea redusă al sistemului imunitar.

Sănătatea colonului este condiţia de bază al funcţionării sistemului imunitar, deoarece în învelişul colonului iau naştere celulele N.K. (Natural Killer) şi limfocitele T-2, care constituie prima linie al sistemului imunitar. Un sistem imunitar slăbit ne va face vulnerabili în faţa bolilor infecţioase şi diferitele paraziţi se vor stabili mai uşor în organism.

Dacă aceşti paraziţi se înmulţesc, ele sunt capabile să influenţeze chiar funcţionarea organismului nostru. Toxinele şi materialele poluante din jurul nostru împreună cu alimentația din ce în ce mai nesănătoasă împreună cu prezenţa paraziţilor intestinali sunt un pericol foarte iminent pentru om. Nu ne gândim la aceste vieţuitoare cu drag, deşi ele sunt prezente în viaţa noastră, de fiecare zi. Legumele şi fructele nespălate, carnea necurată, tratamente antibiotice frecvente sunt doar câteva din sursele de contaminare din jurul nostru.

 
Coş

Coşul este gol.