ELE - Centrul de sănătate cu terapii revoluţionare

Biyovis aduce pentru prima dată în România aparatul numit Magnevis cât şi aparatul de biorezonanţă magnetică. Trei procedee medicale cu terapii revoluţionare vor fi realizate, pentru început, în cadrul centrului de sănătate: detoxifierea organismului asistată în premieră în România de către un specialist. Detoxifierea se va face în regim medical terapeutic nu cum s-a întâmplat în România, până în acest moment, în scop cosmetic. Tratamentul cu aparatul Magnevis - terapie prin câmp magnetic pulsător şi aparatul de biorezonanţă magnetică.

clinicanouaDescriere pe scurt a fiecărui aparat în parte:

Magnevis

Energia magnetică este aceea energie fundamentală de care depinde întreaga existenţă a organismului. Teoria funcţionării Magnevis se bazează pe mai multe descoperiri ştiinţifice.

Caracteristica tuturor organismelor vii este faptul că au o rezonanţă specifică. Frecvenţa acestor rezonanţe poate fi măsurată. Microorganismele vii au o frecvenţă comună dacă la această frecvenţă îi expunem unor radiaţii magnetice atunci microorganismele (viruşi, bacterii) intră într-o autorezonanţă cu rezonanţa iradiată şi sunt distruşi. Frecvenţa celulară şi organică poate fi definită şi în cazul celulelor, organelor sănătoase. Dacă rezonanţa celulelor sau organelor sănătoase o iradiem în organism, atunci sistemul imunitar restabileşte starea originală, sănătoasă.

Aceasta este esenţa terapiei Magnevis. Pe baza multor experimente şi rezultate ale testelor documentate ştiinţific, desăvârşite în spitale, aparatul Magnevis s-a calificat în categoria de aparate auxiliare de tehnologie medicală.

Iată câteva efecte ale Magnevis în linii generale: distruge agenţii patogeni, ajută la relaxare, la eliminarea stresului, refacerea organelor bolnave. Magnevis poate fi folosit independent sau ca terapie magnetică auxiliară pe lângă terapiile medicinal tradiţionale. Terapia cu Magnevis se recomandă în primul rând celor care se luptă cu: migrene, probleme ale sistemului imunitar, dureri ale coloanei, reumatice sau ale articulaţiilor, alergii, depresii, discopaţii, hernii de disc, diabet, arteroscleroză.

Aparatul de biorezonanţă

Cu ajutorul analizei cu aparatul de biorezonanţă putem descoperi problemele ascunse ale organismului nostru, problemele psihice nerezolvate, sensibilităţile individuale, alergiile. Interesant este faptul că s-a demonstrat că respectivul aparat ajută pacientul fumător să renunţe la fumat. Perioada în care aparatul de biorezonanţă consultă un pacient este de aproximativ 1 oră şi 30 minute, timp în care pacientului i se aplică şi o terapie pentru îmbunătăţirea stării lui generale de sănătate. Consultanţă cu biorezonanţă nu înlocuieşte consultaţiile medicale, rezultatele lor nu substituie rezulatatele medicale ci vin în completarea acestora. Luând în considerare caracteristicile frecvenţei unui organ, echipamentul de diagnosticare – parte a aparatului de biorezonanţă magnetică, va face comparaţia în funcţie de gradul de similaritate spectrală cu anumite procese de referinţă (ţesuturi bolnave – sănătoase, organe bolnave-sănătoase, celule afectate-celule normale).

Detoxifierea

Cantitatea energiei care ne stă la dispoziţie este o valoarea aproape permanentă. În cazul în care organismul nostru trebuie să aloce o energie mult prea mare detoxifierii organismului atunci rămâne o cantitate prea mică celorlalte funcţii fiziologice.

Sistemul nostru imunitar dacă nu reuşeşte să selecteze toxinele atunci le împachetează in ţesuţ adipos şi le depozitează în zona abdominală care devine zona noastră principală cu toxine. De aceea este cel mai greu să scăpăm de grăsimile din această zonă şi dacă reuşim el se reface relativ foarte repede. Prin folosirea aparatului de detoxifiere SPA poate fi imbunătăţită eficienţa unei cure de slăbire iar durata rezultatelor ei poate fi prelungită. În zilele noastre emisia de toxine este cea mai mare din toate timpurile, tocmai din această cauză detoxifierea regulată este indispensabilă unei vieţi sănătoase, dar şi unei vieţi ferită de boli.

Viaţa noastră modernă , stresul şi alimentaţia săracă în vitamine cauzează depozitarea toxinelor, lucru care duce la un dezechilibru al energiilor natural intracelulare. Din această cauză pur şi simplu se elimină elementele vitale din organismul nostru şi ne simţim permanent obosiţi. Nu suntem în stare să ne regenerăm în mod natural şi ne încărcăm cu energie. În lumea medicală acest ansamblu de simptome se numeşte sindromul cronic de oboseală. Celule noastre pot adăposti în mod selectiv mai multe tipuri de substanţe, toxinele depuse întro cantiate ce depăşeşte limita admisă aduc dăune serioase organismului. Consecinţele pot fi: ăterilitatea la bărbaţi şi la femei, bolile autoimune, etc

Detoxifierea cu aparatul SPA este contraindicat în următoarele cazuri: dacă pacientul are pacemaker sau un alt implant electronic, dacă a suferit un transplant de organe, la femeile gravide sau care alaptează, cât şi în cazul persoanelor cu probleme mentale care se află sub tratament medicamentos.

Detoxifierea SPA poate fi administrată cu succes la persoane cu probleme ale rinichilor care fac dializă, persoane cu diabet cărora li se administrează insulina. Eliminarea toxinelor incepe deja din primele minute, proces care duce la colorarea apei din aparat.

Important!

Toate cele trei proceduri care vor putea fi realizate în cadrul centrului de sănătate Biyovis vor fi făcute şi asistate de către medici specialişti.


Sursa: http://sanatate.ele.ro/Medicina-Generala/Centrul-de-sanatate-cu-terapii-revolutionare_--a11179.html

 
Coş

Coşul este gol.