CSID - Magneţii, soluţii pentru durerile articulare şi alergii

De câţiva ani, terapiile alternative au prins teren în rândul românilor. Tot mai mulţi dintre noi am început să înţelegem ca prevenţia face diferenţa şi că nu putem lăsa totul pe ultima sută de metri ori pe seama medicamentelor sau pe seama medicilor chirurgi. Printre metodele alternative se numără şi terapiile cu magneţi.

magnetoterapieDe curând, se practică în Bucureşti o altă formă de magnetoterapie ce ajută la ameliorarea mai multor probleme de sănătate într-un mod foarte simplu: trebuie doar să te aşezi pe o saltea. Aparatul se numeşte Magnevis şi se bazează pe frecvenţele unui program înregistrat pe CD.

Printr-o simplă modulare de semnal, aparatul transmite unde la o saltea specială care are o reţea de bobine in interior, prin care undele ajung la organele şi celulele bolnave ale pacientului care stă aşezat pe ea. Aceste bobine sunt capabile să transforme semnalele transmise în impulsuri electromagnetice care se pot măsura şi folosi ca o terapie simplă de wellness pentru probleme reumatice sau probleme ale coloanei vertebrale.

Am vrut să aflăm mai multe şi am discutat cu managerul Kinga Barabas.

CSID: Care este principiul după care funcţionează acest aparat, ce are mare succes in Ungaria?

Kinga Barabas:
Principiul de funcţionare al aparatului Magnevis este cel al terapiei prin câmpuri magnetice pulsătoare al carei efect de vindecare se află în forma unor vibraţii de joasă frecvenţă (frecvenţe Rife). Esenţa vindecării prin frecvenţe este determinată de diferenţa de frecvenţă măsurată dintre celulele sănătoase ăi celulele deformate, adică cele bolnave.

CSID: Cui se adresează?

K.B.:
Se adresează acelor persoane care pentru problemele lor de sănătate vor să primească ajutor eficient prin terapii naturiste. Fiecare program al aparatului este dedicat unei probleme sau unei grupe de probleme. Aceste programe sunt înregistrate pe CD-uri separate. Programele de care dispune aparatul sunt: wellness, întărirea sistemului imunitar, coloana-reumatism-articulaţii, dureri ale articulaţiilor, depresie, alergii, discopatie - hernie de disc, diabet zahărat, arteroscleroză.

CSID: În timpul tratamentului pacientul trebuie să aibă un comportament special ori o dietă anume sau restricţii de la anumite activităţi?

K.B.:
Nu există astfel de restricţii. Însă viaţa pe care o ducem este foarte tumultoasă, trăim în stres, de multe ori într-un mod nesănătos. De aceea, în timpul unei şedinte pacientul este rugat să-şi oprească telefonul şi eventual să-şi scoată ceasul, astfel îl ajutăm că măcar pe durata şedintei să se poate relaxa. Alte indicaţii nu mai sunt. În plus, acesta rămâne îmbrăcat şi încălţat.

CSID: Câţi pacienţi aţi avut până acum?

K.B:
Până în acest moment am început tratamentul la câteva zeci de persoane. Acest tratament auxiliar se bucură de un interes foarte mare în alte ţări, însă avându-l de foarte puţin timp în România, abia acum ne formăm o opinie în ceea ce priveşte impactul său pe piaţa internă.

CSID: Câte şedinţe sunt necesare în funcţie de afecţiuni?

K.B:
Recomandarea specialiştilor este un tratament de cel puţin 14 şedinţe. Apariţia rezultatelor însă în mod evident diferă de la caz la caz.


Sursa: http://www.csid.ro/health/magnetii-solutii-pentru-durerile-articulare-si-alergii-7884628/

 
Coş

Coşul este gol.