Lansarea primului Centru de Sănătate Biyovis

Echipa BiyovisÎn data de 13 noiembrie am deschis primul Centru de Sănătate Biyovis din România! Ceremonia de deschidere s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte bună. Invitaţii au fost primiţi de reprezentanţii Holdingului Biyovis, de dl. Kónya Árpád, Director Smarald şi de soţii Barabás, conducătorii Biyovis Company din România. 


Bajtai Erzsebet


Spre marea noastră onoare la acest eveniment a participat şi Dna Bajtai Erzsébet, soţia Ambasadorului Ungariei în România, preşedintele IWA. Dna Bajtai şi-a exprimat bucuria faţă de iniţiativa noastră şi prin oferirea unei colaborări ne a asigurat şi de ajutorul ei.Dr. Defta CarmenLa deschidere a spus câteva cuvinte şi Dna Dr. Defta Carmen, doctor biolog,  terapeut acreditat ANATECOR, care face consultaţiile de biorezonanţă în Centrul de Sănătate Biyovis. După o scurtă prezentare a cauzei pentru care Dânsa ni s-a alăturat, Dr. Defta Carmen şi-a încheiat discursul cu o „definiţie a Centrului” foarte potrivită: „Centrul este defapt o echipă de oameni pentru oameni”.
Konya ArpadLa fel şi Dl. Kónya Árpád, Director de Smarald i-a salutat pe cei care au vrut să sărbătorească cu noi şi i-a spus printr-un citat misiunea noastră: „de aceea ne aflăm pe Pământ ca prin particularităţile fiecăruia să contribuim la soarta lumii.

Cuvintele de deschidere şi de felicitare, declaraţiile de bucurii au fost urmate de deschiderea şampaniilor, după care fiecare participant a avut posibilitatea să testeze serviciile oferite de Centru.

Ca încoronare demnă a acestei zile - în urma invitaţiei Dnei Bajtai Erzsébet - cei prezenţi la ceremonia de deschidere a Centrului  au putut participa la comemorarea Erkel, la care prin recitalul unor artişti renumiţi, care au câştigat şi „Premiul Liszt”sute de spectatori au fost uluiţi de spectacolul „Banul Bank”.

Ziua de 13 noiembrie 2010 a fost o piatră de hotar în viaţa celor care vor să trăiască o viaţă mai sănătoasă, mai echilibrată şi mai fericită.

Centrul de Sănătate Biyovis din Bucureşti este un centru special, unde clienţii beneficiază de servicii complexe şi personalizate, lucru care o să vă ajute să puteţi duce şi voi o viaţă fericită, echilibrată împreună cu cei dragi.


Vă aşteptăm cu mult drag!

 
Coş

Coşul este gol.