Felicia - Slăbeşti mai uşor prin detoxifiere

Ţi s-a întâmplat să urmezi diverse proceduri de remodelare fără să observi rezultate îmbucurătoare? Specialiştii îţi explică de ce.

detoxifiereMajoritatea doamnelor care merg la saloanele de înfrumuseţare aleg adesea programe menite să producă o scădere în greutate sau o diminuare a celulitei ori vergeturilor. Experţii de la Centrul de Sănătate Biyovis spun că, fără o detoxifiere în prealabil a organismului, acest lucru este mult mai greu de realizat. 

De ce nu reuşim să pierdem kilogramele în plus?

Cantitatea energiei care ne stă la dispoziţie este o valoare aproape permanentă. Dacă organismul trebuie să aloce o energie mult prea mare detoxifierii corpului, pentru celelalte funcţii fiziologice rămâne o cantitate prea mică. Atunci când sistemul imunitar nu reuşeşte să selecteze toxinele acesta le împachetează în ţesut adipos şi le depozitează în zona abdominală. Tocmai de aceea este atât de dificil să scăpăm de grăsimile din zona respectivă. Printr-o detoxifiere corectă, realizată cu aparate speciale în cadrul unui centru Spa, eficienţa unei cure de slăbire este mult îmbunătăţită, iar durata rezultatelor se prelungeşte. Procedura Spa de detoxifiere este simplă şi plăcută. La nivelul tălpilor sunt reprezentate toate organele interne. Prin urmare, clienta este rugată să-şi strecoare picioarele într-un recipient cu apă călduţă cu soluţie salină şi să se relaxeze. O şedinţă durează aproximativ 30 de minute.

Sfatul specialistului:

Carmen Liliana Defta, doctor biolog Centrul de Sănătate Biyovis

„Viaţa modernă, stresul şi alimentaţia săracă în vitamine cauzează depozitarea toxinelor, lucru care duce la un dezechilibru al energiilor natural intracelulare. Din această cauza pur şi simplu se elimină elementele vitale din organismul nostru şi astfel ne simţim permanent obosiţi. Nu suntem în stare să ne regenerăm în mod natural şi ne încărcăm cu energie. Detoxifierea organismului este extrem de indicată şi sănătoasă.”


Detoxifierea cu aparatul SPA este contraindicată persoanelor cu pacemaker sau alt implant electronic, celor care au suferit transplanturi de organe, femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate fi administrată cu succes la persoane care fac dializă, diabeticilor cărora li se administrează insulină. Eliminarea toxinelor începe din primele minute, proces care duce la colorarea apei din aparat.


Sursa: http://felicia.a1.ro/articol_1009011/slabesti_mai_usor_prin_detoxifiere.html

 
Coş

Coşul este gol.